Voltigekurs

Postet av Stord Hestesportlag den 30. Sep 2019

 

Description: Voltige_svart.png

Velkommen til voltigekurs hos

 Stord Hestesportlag
 16.- 17. november 2019

 

Prøv voltige!

 

Voltige er en blanding av turn, akrobatikk og dans til musikk på hest. Voltige er en gren som gir samspill og lagfølelse. 16.-17. november får Stord Hestesportlag besøk av erfarne instruktører og inviterer til breddetrening for alle. 

 

Treningene består av ca. 1 time tønne og 1 time hest både lørdag og søndag. Det blir i tillegg fokus på turn, styrke, tøying på bakken. Inndeling i grupper etter alder og nivå. Pris 500 kr.

 

Maren Primstad og Miriam H. Ree er aktive utøvere og har sin egen voltigehest som de har startet internasjonale stevner, NM og nordisk mesterskap med. Maren er autorisert trener 1 i voltige, har voltigedommer- og longørkurs. Jentene har begge sine egne voltigegrupper, og legger opp et godt opplegg som passer for alle. 

 

Praktisk informasjon

Deltagere: Kurset er åpent for både instruktører og utøvere i alle aldre som ønsker å lære om voltige. Det er ingen krav om kunnskaper verken innen ridning eller turn. Kurset er åpent for alle klubber. 

Klær: Utøverne tar på ettersittende klær som er gode å bevege seg, helst treningstights. Turn/voltigesko eller myke joggesko. Ta på varme klær og ta med ekstra overtrekkstøy i tilfelle kulde. 

Pris: 500 kr for begge dager (inkludert leie av skolehest)

Påmelding til: Gina Owe Paulsen, mail: gina.paulsen@sklbb.no

 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.